FALSTER Destilleri

Årlig produktion af spiritus vil samlet ligge på ca. 2.000 til 4.000 flasker (50 cl).

Produktionsudstyr

Vores produktionsudstyr er fordelt på en Pot-still på 200 liter til Rom og Whisky og en Pot-still på 100 liter med vapourizer til Gin. Begge er originale Copper Pot Stills håndlavet i Portugal og skræddersyet til FALSTER Destilleri.

I 2019 kom Gin og Rom til verden og forhåbentligt vil de første flasker Whisky være klar tidligst i starten af 2023.

 

Salg

Her gælder først til mølle princippet da produktionen er minimal og nærmest ikke eksisterende i forhold til andre producenter. Derfor er der oprettet et Køberkartotek.

 

Køberkartotek

Bliv allerede nu skrevet op i Køberkartoteket over alle produkter eller den spiritus du går mest op i. Når de første flasker er til salg vil Køberkartoteket få fortrinsret til selve salget og resten vil komme på det fri marked. Smag og pris er ukendt endnu og det er frit for køber at fravælge på salgsdagen af samme grund.

Send mail med dine oplysninger: navn, adresse, tlf., mail og om interessen er Gin, Rom eller Whisky.

Du vil løbende blive opdateret om hvor langt de forskellige spiritusser er i processen og hvilken retning de tager.


FALSTER GIN – NU TIL SALG i butikken

FALSTER Gin er en destilleret gin, destilleret på en lille 100 liters Copper Pot Still.

Rådestillatet der anvendes er lavet på 100% økologisk hvede af den fineste kvalitet.

Det er vigtigt at der så vidt muligt anvendes helt friske råvarer under processen på nær et par enkelte botanicals.

16 timer før destillering sættes rådestillatet med friske botanicals på køl og koldmacererer. Næste dag gøres en ny portion botanicals klar og sættes i den store si under svanehalsen i Pot Still´en. Der kan nu trækkes aroma og smag ud via dampene.

Ønsket har været at lave en blød og ren gin med fin enebærsmag og duft samt klare citrusnoter. Mild og ren smag.

Der er ingen aromastoffer eller andre tilsætningsstoffer i den færdige gin heller ikke justering med sukker.

FALSTER Gin er dermed i kategorien London Gin.

Alk. 42% vol. 50 cl.

Intropris Kr. 349,- 

Forsendelse kr. 59,00 inkl. pakkeomkostninger

(Vejledende udsalg fra kr. 369,- til kr. 399,- )        

Kunstner bag etiketten er min datter Christina


FALSTER ROM 1 st. Release – årgang 2019 – NU TIL SALG

PX-Barrel. Kun 187 flasker.

Til FALSTER Rom anvendes den fineste sukkerrørsmelasse samt uraffineret rørsukker. Mæsken får lov at stå ca. 1 måned for at gære inden den destilleres af 2 omgange på en 200 liter Copper Pot Still. Der justeres til fadstyrken 63,5% hvorefter der fyldes på fade. Fadlagringen foregår på små ombyggede brugte PX Sherry fade på kun 32 ltr pr. stk. som vil give rommen en super blød og fyldig afrundet sødme helt naturligt. Ingen tilsætninger af farve. Ingen filtrering.

Alk. 45% vol. 50 cl.

Kr. 795,-  (kun 187 flasker nummererede) NU TIL SALG


FALSTER WHISKY 1 st. Release – Årgang 2019

Triple Wood Bourbon – PX – Oloroso. Kun 200 flasker.

Danish Single Malt Whisky. Ikke røget Whisky.

Det bærende i denne whisky er sødmen og fylden fra destillatet og fadene

Mæsken til FALSTER Whisky er brygget på 100% dansk Whisky Malt af byg fra Sophus Fuglsang. Sat til gæring i ca. 14 dage og derpå destilleret af 2 gange på en 200 liter Copper Pot Still.

Justeres til fadstyrken 63,5% og fyldes herefter først på brugte Bourbonfade fra USA på 55 liter, senere på PX-Sherryfade på 32 liter (specialombygget) og til sidst Oloroso Sherryfade på 32 liter (specialombygget). I alt 3 års fadlagring.

Hensigten med de 3 fade er en stabil lagring samt egetræ og bourbonnoter fra Bourbon-fadene, sødme fra PX-fadene og nøddetoner og læder fra Oloroso-fadene.

FORSALG Hvis du vil have fat i nogle af de første flasker vil første frigivelse på ca. 200 flasker allerede nu være på Forsalg. Klar til afhentning Januar/Februar 2023.

Alk. 45% vol. 50 cl.

Kr. 995,- (kun ca. 200 flasker nummererede)

Send en mail med dine oplysninger: navn, adresse, tlf. Du får en faktura at betale og sikrer dig dermed en af de første flasker Whisky fra FALSTER Destilleri. Først til Mølle i forhold til endelig betaling på konto. Hvert år vil du modtage et kontoudtog med oplysninger om din investering. Der vil blive sendt mail når tiden nærmer sig for endelig frigivelse og afhentning.


FALSTER WHISKY Peated 1 st. Release – Årgang 2020

Double Wood Bourbon – PX. Kun 200 flasker.

Danish Single Malt Whisky. Røget Whisky.

Det bærende i denne whisky er sødmen og fylden fra destillatet og fadene samt den fine røgsmag

Mæsken til FALSTER Whisky Peated er udelukkende brygget på 100% røget byg. Sat til gæring i ca. 14 dage og derpå destilleret af 2 gange på en 200 liter Copper Pot Still.

Justeres til fadstyrken 63,5% og fyldes herefter først på brugte Bourbonfade fra USA på 55 liter og senere på specialombyggede PX-Sherryfade på 32 liter. I alt 3 års fadlagring.

Hensigten med de 2 fade er en stabil lagring samt egetræ og bourbonnoter fra Bourbon-fadene og sødme fra PX-fadene der sammen med de røgede noter vil gå rigtigt fint i spænd.

FORSALG Hvis du vil have fat i nogle af de første flasker vil første frigivelse på ca. 200 flasker allerede nu være på Forsalg. Klar til afhentning Februar/Marts 2023.

Alk. 45% vol. 50 cl.

Kr. 995,- (kun ca. 200 flasker nummererede)

Send en mail med dine oplysninger: navn, adresse, tlf. Du får en faktura at betale og sikrer dig dermed en af de første flasker Whisky fra FALSTER Destilleri. Først til Mølle i forhold til endelig betaling på konto. Hvert år vil du modtage et kontoudtog med oplysninger om din investering. Der vil blive sendt mail når tiden nærmer sig for endelig frigivelse og afhentning.